07 aug., 2018

Chiromantie

Celebra Clarvazatoare Olga este inzestrata cu harul si are tainele in a ghici fara gres viitorul tau prin semnele din palma, dar si prin alte obiecte precum bobi, carti de joc sau cafea.

Daca forma mainii si a degetelor poate sa ne dea atatea amanunte interesante, cu atat mai multe lucruri aflam daca studiem liniile ce brazdeaza palma unei persoane. E de prisos sa mai insistam asupra folosului pe care putem sa-l avem studiind palma unei persoane. Putem sa ne cunoastem aproapele dintr-o aruncatura de ochi, si, in primul rand, sa ne cunoastem pe sine, ceea ce este un mare avantaj, in mod special daca avem destula vointa sprea ne indrepta defectele sau viciile.

Liniile mainii sunt ca un alfabet care ne lasa sa citim in propria inima si in inimile altora. Liniile sunt brazdele, mai mult sau mai putin adanci, sau mai mult sau mai putin lungi, care strabat mana in toate partile. Liniile sunt mai bine insemnate pe mana stanga, de aceea in chiromantiese studiaza mai intai aceasta mana. In studiul chiromantiei fiecare linie are insemnatatea ei, dupa forma pe care o are si dupa pozitia ei fata de celelalte linii, in special fata de liniile principale.

 

Nu mai ezita: gaseste rezolvarea problemelor tale la telefon:

0754.991.011

Trackback URL: http://www.prezicatoareaolga.ro/chiromantie/trackback/

Leave a comment:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *